08/04/2022 08/04/2022 Ο πρώτος κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», ολοκληρώθηκε χθες, με ένα επεισόδιο που προκάλεσε – για ακόμα μια φορά- τεράστια συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Αρσένιος, ακολουθώντας τη συμβουλή του Γέροντα Κυρίλλου, επιστρέφει στο σπίτι του για να βοηθήσει την οικογένειά του να ανταποκριθεί στον καθημερινό αγώνα και...
08 Απριλίου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2022 - 23:36

«Άγιος Παΐσιος»: Συγκίνησε το φινάλε του 1ου κύκλου – 1,3 εκατ. θεατές είδαν κάθε επεισόδιο στο MEGA κατά μέσο όρο

Διαδώστε:
«Άγιος Παΐσιος»: Συγκίνησε το φινάλε του 1ου κύκλου – 1,3 εκατ. θεατές είδαν κάθε επεισόδιο στο MEGA κατά μέσο όρο

Ο πρώτος κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», ολοκληρώθηκε χθες, με ένα επεισόδιο που προκάλεσε – για ακόμα μια φορά- τεράστια συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Αρσένιος, ακολουθώντας τη συμβουλή του Γέροντα Κυρίλλου, επιστρέφει στο σπίτι του για να βοηθήσει την οικογένειά του να ανταποκριθεί στον καθημερινό αγώνα και να φτιάξει την προίκα της μικρής αδελφής του, της Χριστίνας.

 

 

Μένει στην Κόνιτσα και δουλεύει σκληρά για τρία χρόνια. Έχοντας εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένειά του, φεύγει οριστικά για το Άγιον Όρος.

Πηγαίνει στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου και υπό την καθοδήγηση του Ηγούμενου Καλλίνικου ο νεαρός δόκιμος ακολουθεί την πνευματική ζωή.

 

 

Διακρίνεται για τον μεγάλο του ζήλο, τη θυσιαστική του αγάπη, την ταπείνωση και το πνεύμα αγάπης που έχει για όλους τους αδελφούς.

Μάλιστα, υπομένει αγόγγυστα τη σκληρή συμπεριφορά ενός σκληρού μοναχού.

 

 

Τελικά, γίνεται μικρόσχημος μοναχός και παίρνει το όνομα Παΐσιος.

Αποχαιρετά τη μητέρα του στέλνοντάς της μια φωτογραφία του και ένα ποίημά του, στο οποίο περιγράφει τον μεγάλο του πόθο για την πνευματική ζωή, για να της πει ότι μητέρα του από εδώ και πέρα θα είναι η Παναγία.

 

 

Κατέκτησε την κορυφή και τις καρδιές του κόσμου η σπουδαία σειρά

Ο Α’ κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς του MEGA «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη 7 Απριλίου, έχοντας κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό και αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο η σειρά ήταν σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης, με αδιαμφισβήτητη πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες κοινού.

Τα 9 πρώτα επεισόδια που αφηγήθηκαν τη ζωή του σύγχρονου Αγίου από τη γέννησή του μέχρι τον μοναχισμό, ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών κάθε Πέμπτη, με μέσο όρο 27,1% στο σύνολο του κοινού και 24,5% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Κάθε επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς του MEGA παρακολουθούσαν κατά μέσο όρο  1.311.911 τηλεθεατές, με την κάλυψη να ξεπερνάει τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές (2.212.005).

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΤΑΜΟΣ ΤΣΑΜΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: GREEN OLIVE FILMS
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΓΡΑΙΚΟΣ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: TUOMAS KANTELINEN

 

Σκηνές που προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης και καθήλωσαν – όπως ήταν αναμενόμενο- τους χρήστες του twitter. Τα σχόλια πολλά. Καθώς το τηλεοπτικό κοινό για ακόμα μια βραδιά δεν μπόρεσε να κρύψει δια μέσου των σχολίων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τα συναισθήματά του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από: briefingnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων