12/11/2022 12/11/2022 Στόχος διαρρηκτών έγινε ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη στα Ίσθμια ο οποίος βρίσκεται στον οικισμό της Κυράς Βρύσης. Άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας 07 Νοεμβρίου 2022,  κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα της εκκλησίας  και να αφαιρέσουν το χρηματικό πόσο που είχε μέσα το παγκάρι. Οι δράστες αφού έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου εισήλθαν στον προθάλαμο...
12 Νοεμβρίου, 2022 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2022 - 20:13

Άγνωστοι «σήκωσαν» το παγκάρι από το ναό του Αγ. Ιωάννη στα Ίσθμια

Διαδώστε:
Άγνωστοι «σήκωσαν» το παγκάρι από το ναό του Αγ. Ιωάννη στα Ίσθμια

Στόχος διαρρηκτών έγινε ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη στα Ίσθμια ο οποίος βρίσκεται στον οικισμό της Κυράς Βρύσης.

Άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας 07 Νοεμβρίου 2022,  κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα της εκκλησίας  και να αφαιρέσουν το χρηματικό πόσο που είχε μέσα το παγκάρι.

Οι δράστες αφού έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου εισήλθαν στον προθάλαμο της εκκλησίας όπου βρίσκεται το παγκάρι και τα κεριά και αφού έσπασαν το πάνω μέρος από το παγκάρι αφαίρεσαν απροσδιόριστο χρηματικό ποσό.

Η επίτροπος της εκκλησίας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων σήμερα το πρωί και την υπόθεση ερευνά το ΑΤ Κορίνθου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες δεν φοβήθηκαν ούτε τον συναγερμό που είχε ο ναός αλλά ούτε και τις περιπολίες που κάνει ιδιωτική εταιρία φύλαξης στην περιοχή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκκλησία στην περιοχή τον Ισθμίων γίνεται στόχος διαρρηκτών. Στις 14 Αυγούστου 2022 στο στόχαστρο  διαρρηκτών είχε μπει και το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων