17/06/2020 17/06/2020 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Κυριακή 21 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει το Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Ποταμού Γερμασόγειας. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος την Κυριακή 21 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει το Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος. Στο μεταξύ, από την Ιερά...
17 Ιουνίου, 2020 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2020 - 21:52

Αγρυπνία στα ερείπια της Βασιλικής του Αγίου Τύχωνα

Διαδώστε:
Αγρυπνία στα ερείπια της Βασιλικής του Αγίου Τύχωνα

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Κυριακή 21 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει το Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Ποταμού Γερμασόγειας. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος την Κυριακή 21 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει το Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος. Στο μεταξύ, από την Ιερά Επισκοπή Αμαθούντος ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία των εορτασμών του εν Αγίοις πατρός ημών Τύχωνος Επισκόπου Αμαθούντος, την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 8:30 μμ, θα τελεσθεί στα ερείπια της Βασιλικής του Αγίου Τύχωνα στην αρχαία Αμαθούντα πανηγυρική αγρυπνία κατά την οποία θα εορτασθούν ο Άγιος Τύχων και πάντες οι Άγιοι Ιεράρχες της Επισκοπής Αμαθούντος, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Νεαπόλεως κ. Πορφυρίου και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων