14/04/2019 14/04/2019 Το Τμήμα AHEPA HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τα Τμήματα: AHEPA HJ – 35 Κηφισιάς και Daughters of Penelope «Αμαρυλλίδες», σας προσκαλούν σε επετειακή ομιλία του Αναπλ. Καθηγητή Βυζαντινής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Διονύσιου Καλαμάκη με θέμα: «Υπήρχε ποίηση στο Βυζάντιο;» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κ.Θ. Δημαράς»...
14 Απριλίου, 2019 - 22:53

AHEPA HELLAS: «Υπήρχε ποίηση στο Βυζάντιο;»

Διαδώστε:
AHEPA HELLAS: «Υπήρχε ποίηση στο Βυζάντιο;»

Το Τμήμα AHEPA HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τα Τμήματα: AHEPA HJ – 35 Κηφισιάς και Daughters of Penelope «Αμαρυλλίδες», σας προσκαλούν σε επετειακή ομιλία του Αναπλ. Καθηγητή Βυζαντινής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Διονύσιου Καλαμάκη με θέμα: «Υπήρχε ποίηση στο Βυζάντιο;» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κ.Θ. Δημαράς» του Ιστορικού Αρχείου, του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Σκουφά 45, Κολωνάκι), την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00.

Επίκαιρους ύμνους θα αποδώσουν ψάλτες – μέλη του εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως, υπό τη διεύθυνση του Προέδρου του Συλλόγου, Άρχοντος Πρωτομαϊστορος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, μουσικολογιωτάτου κ. Σταματίου – Νικολάου Κίσσα. Με την ευγενική υποστήριξη της εφημερίδας: «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ» της Νέας Υόρκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων