09/11/2020 09/11/2020 Με κατάνυξη τελέσθηκε κατά την 9η Νοεμβρίου 2020 στον παμμεγέθη Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία, “κεκλεισμένων των θυρών” προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ομίλησε συγκινητικά και εμπνευσμένα και προ της απολύσεως ανέγνωσε την ειδική ευχή για την λοιμική...
09 Νοεμβρίου, 2020 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 20:59

ΑΙΓΙΝΑ: Ικέτευσαν τον Άγιον για την εξαφάνιση του κορονοϊού

Διαδώστε:
ΑΙΓΙΝΑ: Ικέτευσαν τον Άγιον για την εξαφάνιση του κορονοϊού

Με κατάνυξη τελέσθηκε κατά την 9η Νοεμβρίου 2020 στον παμμεγέθη Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία, “κεκλεισμένων των θυρών” προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ομίλησε συγκινητικά και εμπνευσμένα και προ της απολύσεως ανέγνωσε την ειδική ευχή για την λοιμική νόσο που ταλαιπωρεί την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, ικετεύοντας τον Άγιο Νεκτάριο για την εξαφάνιση της και την ίαση των ασθενών, καθώς και δια την ενδυνάμωση των υγειονομικών Ιατρών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων