24/09/2020 24/09/2020 Ο Μάκης Βορίδης παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, χθες, 23 Σεπτεμβρίου 2020. Σε ότι αφορά τη γνωστή συζήτηση που ανοίγουν και πάλι στην ελληνική κοινωνία με επιμονή οι εχθροί της Θείας Κοινωνίας, ο κ. Υπουργός ερωτήθηκε σχετικά, προκειμένου να απαντήσει, μεταξύ άλλων, ότι: «Εμπλεκόμαστε...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 18:41

Αινιγματικά τα είπε ο Βορίδης για τη Θεία Κοινωνία

Διαδώστε:
Αινιγματικά τα είπε ο Βορίδης για τη Θεία Κοινωνία

Ο Μάκης Βορίδης παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, χθες, 23 Σεπτεμβρίου 2020. Σε ότι αφορά τη γνωστή συζήτηση που ανοίγουν και πάλι στην ελληνική κοινωνία με επιμονή οι εχθροί της Θείας Κοινωνίας, ο κ. Υπουργός ερωτήθηκε σχετικά, προκειμένου να απαντήσει, μεταξύ άλλων, ότι: «Εμπλεκόμαστε σε θεολογικού τύπου πράγματα. Η αποψή μου είναι ότι θα πρέπει να τηρούνται αυτά που λένε οι επιστήμονες. Δεν επιθυμώ να ανοίξω μία συζήτηση θεολογικού χαρακτήρα». Αμέσως, μετά είπε: «Εγώ λέω ότι δεν είναι θεολογικού τύπου συζήτηση, είναι μια επιστημονική συζήτηση».

Κατόπιν, ερωτήθηκε εάν ο ίδιος θα πήγαινε να κοινωνήσει. «Εάν με ρωτάτε εάν το έχω κάνει αυτό το τελευταίο διάστημα, δεν το έχω κάνει».  Κατά τη γνώμη του κ. Βορίδη, είναι ένα ζήτημα στο οποίο θα πρέπει πρωτίστως και κυρίως να δείξει τη δική της ευαισθησία η Εκκλησία, όπως είπε αινιγματικά ο κ. Υπουργός.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων