11/09/2020 11/09/2020 Σε νέες ακραίες δηλώσεις προέβη ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, που συνέστησε στην Ελλάδα να…σωπάσει για να μη γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Για να πέσει η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αρκεί να σωπάσουν κάποιοι. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Απλά να σωπάσουν. Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:09

Ακάρ: «Η Ελλάδα να σωπάσει, για να μη γίνει…μεζές!»

Διαδώστε:
Ακάρ: «Η Ελλάδα να σωπάσει, για να μη γίνει…μεζές!»

Σε νέες ακραίες δηλώσεις προέβη ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, που συνέστησε στην Ελλάδα να…σωπάσει για να μη γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Για να πέσει η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αρκεί να σωπάσουν κάποιοι. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Απλά να σωπάσουν. Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας όπως έχει γίνει και στο παρελθόν θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν». Έκλεισε δε συστήνοντας στην Ελλάδα να μην αφεθεί να χρησιμοποιηθεί για τα συμφέροντα άλλων… Οι προβοκατόρικες δηλώσεις του Τούρκου υπ. Άμυνας έρχονται μόλις μία ημέρα μετά την καταδίκη της συμπεριφοράς της γείτονος στην ανατολική Μεσόγειο από τη MED7 και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η NAVTEC για το Oruc Reis.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων