16/07/2023 17/07/2023 Οι Eύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στέκονται ακλόνητοι στις θέσεις τους στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα παρά τον μεγάλο καύσωνα των τελευταίων ημερών.  Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν τον αξιωματικό υπηρεσίας της Προεδρικής Φρουράς να πλησιάζει τους στρατιώτες, να τους παρέχει παγωμένο νερό και να σκουπίζει τον ιδρώτα από...
16 Ιουλίου, 2023 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2023 - 2:22

Ακλόνητοι οι Εύζωνες στον Άγνωστο Στρατιώτη παρά τον καύσωνα

Διαδώστε:
Ακλόνητοι οι Εύζωνες στον Άγνωστο Στρατιώτη παρά τον καύσωνα

Οι Eύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στέκονται ακλόνητοι στις θέσεις τους στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα παρά τον μεγάλο καύσωνα των τελευταίων ημερών.

Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν τον αξιωματικό υπηρεσίας της Προεδρικής Φρουράς να πλησιάζει τους στρατιώτες, να τους παρέχει παγωμένο νερό και να σκουπίζει τον ιδρώτα από τα πρόσωπά τους.

Αυτό είναι το μοναδικό μέσο ανακούφισης των στρατιωτών μέχρι να τελειώσει η βάρδια τους, η οποία απαιτεί απόλυτη ακινησία. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πολυάριθμοι τουρίστες έφτασαν σήμερα μπροστά από το Κοινοβούλιο για να φωτογραφίσουν τους εύζωνες.

 

(Πηγή: briefingnews.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων