07/03/2020 07/03/2020 Σύσταση προς τον ΕΟΔΥ απεθύνει ο Αλ. Τσίπρας, ώστε να σταματήσει, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, “η αντιεπιστημονική, αναχρονιστική και εν τέλει επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, θέση και στάση σε σχέση με τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να πάρει και η εκκλησία.” Μιλώντας σε βουλευτές του Σύριζα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι θα πρέπει να...
07 Μαρτίου, 2020 - 14:12
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2020 - 14:04

Αλ. Τσίπρας: Να ληφθούν μέτρα στις εκκλησίες

Διαδώστε:
Αλ. Τσίπρας: Να ληφθούν μέτρα στις εκκλησίες

Σύσταση προς τον ΕΟΔΥ απεθύνει ο Αλ. Τσίπρας, ώστε να σταματήσει, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, “η αντιεπιστημονική, αναχρονιστική και εν τέλει επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, θέση και στάση σε σχέση με τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να πάρει και η εκκλησία.”

Μιλώντας σε βουλευτές του Σύριζα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί το παράδειγμα άλλων χωρών καθολικών και ορθόδοξων σε σχέση με τη Θεία Κοινωνία. Επιπλέον έκανε λόγο για την ανάγκη ενίσχυσης των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Τόνισε, ακόμα, ότι πρέπει να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κρεβάτια και να τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα.

“Εμείς ορθώς αναβάλαμε όλες τις μαζικές κομματικές εκδηλώσεις μας γιατί έχουμε υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «ορθώς επίσης δεν έχουμε επιλέξει μια πολιτική ισοπεδωτικής κριτικής στην κυβέρνηση, όπως έκανε αυτή σε εμάς, ακόμη και σε ευαίσθητα θέματα όπως αυτό της δημόσιας υγείας.”

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων