03/09/2023 03/09/2023 Οι άγνωστοι φαίνεται ότι μπήκαν στο ναό από ένα παράθυρο της πλαϊνής πόρτας. Στόχος διαρρηκτών – ιερόσυλων έγινε ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023 και αφαίρεσαν όλα τα τάματα και τα αφιερώματα των πιστών από την Εικόνα της Μεγαλόχαρης. Οπως αναφέρει η alexandriamou.gr,...
03 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2023 - 12:21

Αλεξάνδρεια: Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Ι.Ν της Θεοτόκου – Έκλεψαν τάματα από την Εικόνα της Μεγαλόχαρης

Διαδώστε:
Αλεξάνδρεια: Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Ι.Ν της Θεοτόκου – Έκλεψαν τάματα από την Εικόνα της Μεγαλόχαρης

Οι άγνωστοι φαίνεται ότι μπήκαν στο ναό από ένα παράθυρο της πλαϊνής πόρτας.

Στόχος διαρρηκτών – ιερόσυλων έγινε ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023 και αφαίρεσαν όλα τα τάματα και τα αφιερώματα των πιστών από την Εικόνα της Μεγαλόχαρης.

Οπως αναφέρει η alexandriamou.gr, άγνωστοι φαίνεται ότι μπήκαν από ένα παράθυρο της πλαινής πόρτας, έσπασαν την προθήκη στην εικόνα της Παναγίας και αφαίρεσαν ότι πολύτιμο υπήρχε μέσα.

Ο νεοκόρος που μπήκε νωρίς το πρωί στον Ναό, είδε την καταστροφή και κάλεσε την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό και τον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο συναγερμός του Ναού ήχησε περίπου στις 2 τα ξημερώματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων