08/04/2020 08/04/2020 Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε στενή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως μεριμνούν για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός σε κάθε γωνιά και οικισμό του Δήμου. Το Μεγάλο Σάββατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος θα παραλάβει το Άγιο Φως από το αεροδρόμιο και θα το μεταφέρει στο Επισκοπείο. Στη συνέχεια κλιμάκιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης αποτελούμενο από...
08 Απριλίου, 2020 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 16:51

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Μεταφορά κατ΄οίκον για το Άγιο Φως

Διαδώστε:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Μεταφορά κατ΄οίκον για το Άγιο Φως

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε στενή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως μεριμνούν για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός σε κάθε γωνιά και οικισμό του Δήμου.

Το Μεγάλο Σάββατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος θα παραλάβει το Άγιο Φως από το αεροδρόμιο και θα το μεταφέρει στο Επισκοπείο. Στη συνέχεια κλιμάκιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης αποτελούμενο από υπηρεσιακούς και εθελοντές και σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε κάθε γειτονιά του αστικού ιστού και σε κάθε οικισμό του δήμου μας.

Μείνετε σπίτι, αφήστε ένα φαναράκι (ακόμη και ένα γυάλινο βάζο με ένα κερί ρεσώ) έξω από την οικία σας και εμείς θα σας αφήσουμε το Άγιο Φως, αρκεί να μας ενημερώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

με μήνυμα στη σελίδα Δήμος Αλεξανδρούπολης στο facebook
με sms στο 6945272022
τηλ στο 2551064102,
όπου θα αναφέρεται μόνο η διεύθυνση της οικίας σας και για όσους το επιθυμούν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού και τη διατήρηση του ελέγχου της υπάρχουσας κατάστασης και απαιτείται η συνδρομή όλων μας με κάθε πρόσφορο μέσο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων