06/05/2023 06/05/2023 Οχιά εντοπίστηκε την Παρασκευή 5 Μάϊου σε εκκλησία στο χωριό Άβαντας Αλεξανδρούπολης από τους; κατοίκους και όπως είναι φυσικό προκάλεσε αναστάτωση σε όσους την αντιλήφθηκαν. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης και έγινε αρχικά απομάκρυνση του φιδιού και στη συνέχεια απελευθέρωσή του στην φύση. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άβαντα Γεώργιος Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε τον Διοικητή...
06 Μαΐου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 20:06

Αλεξανδρούπολη: Οχιά σε εκκλησία – Απομάκρυνση και απελευθέρωση στη φύση από την Πυροσβεστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αλεξανδρούπολη: Οχιά σε εκκλησία – Απομάκρυνση και απελευθέρωση στη φύση από την Πυροσβεστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Οχιά εντοπίστηκε την Παρασκευή 5 Μάϊου σε εκκλησία στο χωριό Άβαντας Αλεξανδρούπολης από τους; κατοίκους και όπως είναι φυσικό προκάλεσε αναστάτωση σε όσους την αντιλήφθηκαν.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης και έγινε αρχικά απομάκρυνση του φιδιού και στη συνέχεια απελευθέρωσή του στην φύση.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άβαντα Γεώργιος Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε τον Διοικητή της Π.Υ Κωνσταντίνο Κουκουλομάτη, για την άμεση παρέμβαση των πυροσβεστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων