05/08/2021 05/08/2021 Την αλληλεγγύη της κυβέρνησης και του λαού της Αιγύπτου προς τη φίλη ελληνική κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες με τις πυρκαγιές εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, στον οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας του...
05 Αυγούστου, 2021 - 9:44

Αλληλεγγύη της Αιγύπτου για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Διαδώστε:
Αλληλεγγύη της Αιγύπτου για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Την αλληλεγγύη της κυβέρνησης και του λαού της Αιγύπτου προς τη φίλη ελληνική κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες με τις πυρκαγιές εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, στον οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας του στο να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί με τις φωτιές που ξέσπασαν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για τον έλεγχο της κατάστασης θα στεφθούν από επιτυχία το συντομότερο δυνατό.

Όπως ανέφερε τέλος, σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού ΥΠΕΞ, Άχμεντ Χάφεζ, ο επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματίας, Σάμεχ Σούκρι, επιβεβαίωσε τις ισχυρές και ιστορικές σχέσεις μεταξύ των λαών των δύο χωρών και τη μόνιμη αλληλεγγύη τους.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων