18/10/2019 18/10/2019 Θετικές φαίνεται ήταν οι πρώτες αντιδράσεις Αμερικανών βουλευτών και Γερουσιαστών στην απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδας αναφορικά με την αυτοκεφαλία της Εκκλησίας της Ουκρανίας. Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι γνώμες αυτές εκφράστηκαν στον περιθώριο της εκστρατείας προώθησης της νομοθετικής ατζέντας της Ελληνο-Ισραηλινής Συμμαχίας στο Κογκρέσο (CHIA). Οι διάδρομοι του Καπιτωλίου γέμισαν με νέους Ελληνοαμερικανούς επαγγελματίες,...
18 Οκτωβρίου, 2019 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2019 - 12:04

Αμερικανοί Γερουσιαστές για την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαδώστε:
Αμερικανοί Γερουσιαστές για την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος

Θετικές φαίνεται ήταν οι πρώτες αντιδράσεις Αμερικανών βουλευτών και Γερουσιαστών στην απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδας αναφορικά με την αυτοκεφαλία της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι γνώμες αυτές εκφράστηκαν στον περιθώριο της εκστρατείας προώθησης της νομοθετικής ατζέντας της Ελληνο-Ισραηλινής Συμμαχίας στο Κογκρέσο (CHIA).

Οι διάδρομοι του Καπιτωλίου γέμισαν με νέους Ελληνοαμερικανούς επαγγελματίες, καθώς τα μέλη του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC) και της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) επιδόθηκαν σε ένα μαραθώνιο επαφών με βουλευτές και γερουσιαστές με σκοπό να τους ενημερώσουν για την ανάπτυξη του τριμερούς σχήματος (Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ) και τις τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή.

Στην πλειοψηφία τους, τα μέλη του Κογκρέσου φάνηκαν να συμφωνούν ότι η Τουρκία διαδραματίζει έναν αποσταθεροποιητικό ρόλο στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και ότι είναι ανάγκη να παγιωθεί η συνεργασία της Ουάσιγκτον με το τριμερές σχήμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων