23/06/2020 23/06/2020 Ακριβώς πριν έναν χρόνο, στις 23 Ιουνίου 2019, η Αμερική υποδέχεται τον νέο της Αρχιεπίσκοπο, τον από Προύσης κ. Ελπιδοφόρο. Ο κατά κόσμον Ιωάννης Λαμπρυνιάδης γεννήθηκε στο Μακρυχώρι Κωνσταντινουπόλεως στις 28 Νοεμβρίου 1967. Ο Γιάννης είναι το τέταρτο από τα πέντε αγόρια της οικογένειας. Μόλις στα 52 του χρόνια ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος, είναι...
23 Ιουνίου, 2020 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2020 - 8:33

Αμερικής Ελπιδοφόρος: Ένας χρόνος στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο

Διαδώστε:
Αμερικής Ελπιδοφόρος: Ένας χρόνος στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο

Ακριβώς πριν έναν χρόνο, στις 23 Ιουνίου 2019, η Αμερική υποδέχεται τον νέο της Αρχιεπίσκοπο, τον από Προύσης κ. Ελπιδοφόρο.

Ο κατά κόσμον Ιωάννης Λαμπρυνιάδης γεννήθηκε στο Μακρυχώρι Κωνσταντινουπόλεως στις 28 Νοεμβρίου 1967. Ο Γιάννης είναι το τέταρτο από τα πέντε αγόρια της οικογένειας.

Μόλις στα 52 του χρόνια ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος, είναι ένας από τους πιο δραστήριους Μητροπολίτες του Φαναρίου και στενός συνεργάτης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ο Σεβασμιότατος θεωρεί πως αυτόν τον έναν χρόνο, δύο από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του είναι η “λύτρωση” του Ναού του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πιστών στην Αρχιεπισκοπή.

Ακούγονται τα τραγούδια του Χ. Τσιαμούλη “Στην Πέτρα της Υπομονής”, “Ερωτικά”

Επιμέλεια βίντεο: Νάνσυ Νάσκου

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων