29/06/2020 29/06/2020 Την έκκληση των δημοσιογράφων του Μαυροβουνίου στηρίζουν οι συνάδελφοί τους από τη Σερβία με ανακοίνωσή τους σήμερα, όπου συνυπογράφουν την φράση που χρησιμοποίησαν οι Μαυροβούνιοι δημοσιογράφοι “Αν παραμείνουμε σιωπηλοί, η αδικία θα μιλήσει”. Στην έκκλησή τους οι δημοσιογράφοι του Μαυροβουνίου αναφέρουν μεταξύ άλλων:  “Αν σιωπήσουμε, η αδικία θα μιλήσει … Αν κλείσουμε τα μάτια μας,...
29 Ιουνίου, 2020 - 17:29

“Αν παραμείνουμε σιωπηλοί, η αδικία θα μιλήσει”

Διαδώστε:
“Αν παραμείνουμε σιωπηλοί, η αδικία θα μιλήσει”

Την έκκληση των δημοσιογράφων του Μαυροβουνίου στηρίζουν οι συνάδελφοί τους από τη Σερβία με ανακοίνωσή τους σήμερα, όπου συνυπογράφουν την φράση που χρησιμοποίησαν οι Μαυροβούνιοι δημοσιογράφοι “Αν παραμείνουμε σιωπηλοί, η αδικία θα μιλήσει”.

Στην έκκλησή τους οι δημοσιογράφοι του Μαυροβουνίου αναφέρουν μεταξύ άλλων: 

“Αν σιωπήσουμε, η αδικία θα μιλήσει … Αν κλείσουμε τα μάτια μας, θα ζήσουμε στο σκοτάδι. Εμείς, που αγωνιζόμαστε για την ελευθερία του λόγου, αγωνιζόμαστε με τον ίδιο ζήλο κατά της διαφθοράς, του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και για το σεβασμό όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εγγυάται το Σύνταγμα του Μαυροβουνίου. Γι ‘αυτό θα αγωνιστούμε για την θρησκευτική ελευθερία με τον ίδιο ζήλο”.

Η θρησκευτική ελευθερία είναι ένα από τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και εάν δεν υπάρχει – δεν υπάρχει ελευθερία.

Διαβάστε εδώ:

 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Οι δημοσιογράφοι στο πλευρό της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων