03/11/2022 03/11/2022 Παρουσίαση του πρώτου τεύχους του επιστημονικού της οργάνου Ανάλεκτα Σταγών και Μετεώρων διοργανώνει η Μητροπολιτική Ακαδημία Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων. Θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και ο διευθυντής της Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων, δρ Κωνσταντίνος Βαφειάδης. Τη συζήτηση θα συντονίσουν η Αγγελική Δεληκάρη, αναπληρώτρια καθηγήτρια...
03 Νοεμβρίου, 2022 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2022 - 9:51

Ανάλεκτα Σταγών και Μετεώρων: Παρουσίαση του 1ου τεύχους

Διαδώστε:
Ανάλεκτα Σταγών και Μετεώρων: Παρουσίαση του 1ου τεύχους

Παρουσίαση του πρώτου τεύχους του επιστημονικού της οργάνου Ανάλεκτα Σταγών και Μετεώρων διοργανώνει η Μητροπολιτική Ακαδημία Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων.

Θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και ο διευθυντής της Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων, δρ Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν η Αγγελική Δεληκάρη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και πρόεδρος της Ελληνικής Ιστορικής Εταιρείας, και η Αναστασία Δρανδάκη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Βυζαντινής Τέχνης και Αρχαιολογίας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και επιστημονική σύμβουλος του Μουσείου Μπενάκη.

Μετά το πέρας των ομιλιών, θα ακολουθήσει κέρασμα στο εστιατόριο Ιλίσια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων