17/04/2021 17/04/2021 Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και το Περιοδικό “After Constantine”, σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα “Byzantium at Ankara” των Πανεπιστημίων Bilkent και Hacettepe, καθώς και με τη μεταπτυχιακή κοινότητα “Gate to the Eastern Mediterranean”, του Πανεπιστημίου του Μπέρμινγχαμ, συνδιοργανώνoυν Διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα: «Αναπαραστάσεις του Θείου Πάθους στη Βυζαντινή Τέχνη». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την...
17 Απριλίου, 2021 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 17:38

«Αναπαραστάσεις του Θείου Πάθους στη Βυζαντινή Τέχνη»

Διαδώστε:
«Αναπαραστάσεις του Θείου Πάθους  στη Βυζαντινή Τέχνη»

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και το Περιοδικό “After Constantine”, σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα “Byzantium at Ankara” των Πανεπιστημίων Bilkent και Hacettepe, καθώς και με τη μεταπτυχιακή κοινότητα “Gate to the Eastern Mediterranean”, του Πανεπιστημίου του Μπέρμινγχαμ, συνδιοργανώνoυν Διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα: «Αναπαραστάσεις του Θείου Πάθους στη Βυζαντινή Τέχνη».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κανάλι της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο YouTube και στο σύνδεσμο https://bit.ly/2J7COjq (επιλέγοντας την ένδειξη “Live” κατά την εναρκτήρια ώρα της εκδήλωσης).

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων