21/02/2024 21/02/2024 Στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο προχώρησε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Άρης Παναγιωτόπουλος για το μεγάλο έργο ανάπλασης της πλατείας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Αρχαία Ολυμπία, συνολικού προϋπολογισμού 454.284 ευρώ. Με το συγκεκριμένο έργο θα ενοποιηθεί λειτουργικά και αισθητικά το κενό μεταξύ του ολοκληρωμένου έργου ανάπλασης της εισόδου της Τ.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2024 - 21:46

Ανάπλαση της πλατείας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Αρχαία Ολυμπία

Διαδώστε:
Ανάπλαση της πλατείας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Αρχαία Ολυμπία

Στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο προχώρησε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Άρης Παναγιωτόπουλος για το μεγάλο έργο ανάπλασης της πλατείας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Αρχαία Ολυμπία, συνολικού προϋπολογισμού 454.284 ευρώ.

Με το συγκεκριμένο έργο θα ενοποιηθεί λειτουργικά και αισθητικά το κενό μεταξύ του ολοκληρωμένου έργου ανάπλασης της εισόδου της Τ.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας και της πεζοδρομημένης διαδρομής της Πραξιτέλους Κονδύλη που οδηγεί στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ολυμπίας.

Έτσι θα επιτευχθεί η αναβάθμιση της πλατείας με ανάδειξη του Ναού, αξιοποίηση του αύλειου χώρου του, καθώς και αναβάθμιση του φυτικού πλούτου και του φωτισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων