18/04/2020 18/04/2020 Την Μεγάλη Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, έδωσε εντολή και άναψαν όλα τα καντήλια στο δημοτικό κοιμητήριο του Ναυπλίου. Ο δήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων θέλοντας να εμψυχώσει το Χριστιανικό φρόνημα πολλών πολιτών του Ναυπλίου έδωσε εντολή από τη Μεγάλη Πέμπτη σε υπάλληλο του κοιμητηρίου να ανάψει τη Μεγάλη Παρασκευή όλα τα...
18 Απριλίου, 2020 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2020 - 10:43

Άναψαν τα καντήλια στο κοιμητήριο του Ναυπλίου

Διαδώστε:
Άναψαν τα καντήλια στο κοιμητήριο του Ναυπλίου

Την Μεγάλη Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, έδωσε εντολή και άναψαν όλα τα καντήλια στο δημοτικό κοιμητήριο του Ναυπλίου.

Ο δήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων θέλοντας να εμψυχώσει το Χριστιανικό φρόνημα πολλών πολιτών του Ναυπλίου έδωσε εντολή από τη Μεγάλη Πέμπτη σε υπάλληλο του κοιμητηρίου να ανάψει τη Μεγάλη Παρασκευή όλα τα καντήλια στα μνήματα. Με εντολή της κυβέρνησης  λόγω  του κορωνοϊού ,όλα τα κοιμητήρια στην Ελλάδα παρέμειναν κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων