17/09/2022 17/09/2022 Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Βαθύ Αυλίδας στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι του Αγίου Ραφαήλ με μία γυναίκα να πηγαίνει για να ανάψει κερί και να φεύγει με… τον στολισμό της βάφτισης που ακολουθούσε! Στο υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν έξω από τον ιερό ναό Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ Αυλίδας μία γυναίκα φαίνεται...
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:38

Άναψε κερί, προσκύνησε και φεύγοντας έκλεψε το στολισμό από την Εκκλησία

Διαδώστε:
Άναψε κερί, προσκύνησε και φεύγοντας έκλεψε το στολισμό από την Εκκλησία

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Βαθύ Αυλίδας στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι του Αγίου Ραφαήλ με μία γυναίκα να πηγαίνει για να ανάψει κερί και να φεύγει με… τον στολισμό της βάφτισης που ακολουθούσε!

Στο υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν έξω από τον ιερό ναό Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ Αυλίδας μία γυναίκα φαίνεται να βγαίνει από το εσωτερικό της εκκλησίας με μία γλάστρα στα χέρια, η οποία αποτελούσε μέρος του στολισμού της εκκλησίας για βάφτιση η οποία ήταν προγραμματισμένη για λίγη ώρα αργότερα.

Δεν φαίνεται να σκέφτηκε η κυρία ούτε τον κόπο των ανθρώπων που στόλιζαν τον ιερό ναό, αλλά ούτε και την τσέπη του ζευγαριού που πλήρωσε προκειμένου να έχει έναν όμορφο στολισμό σε μία τόσο ωραία μέρα για εκείνους και το παιδάκι τους αλλά και τους καλεσμένους που θα υποδέχονταν για να γιορτάσουν την βάφτιση του παιδιού τους.

Η γυναίκα, σύμφωνα με evima, να έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό της τα κλοπιμαία και να φεύγει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ενώ το θέμα έχει πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει τον στολισμό, να της ζητούν να επιστρέψει τα κλοπιμαία και να σεβαστεί τον κόπο και τον χρόνο που ξόδεψαν για να δημιουργήσουν αυτά που εκείνη πολύ απλά έβαλε στο αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων