15/08/2022 15/08/2022 «Η Κοίμηση της Θεοτόκου, η μεγάλη γιορτή της Μεγαλόχαρης, του πιο γλυκού και οικείου προσώπου της Πίστης μας, γιορτάζεται με ιδιαίτερο χαρακτήρα στην πατρίδα μας, ως και στο πιο ταπεινό ξωκκλήσι που είναι αφιερωμένο στη Χάρη της!», επεσήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Έτσι και η Θεσσαλονίκη μας,...
15 Αυγούστου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2022 - 17:14

Ανάρτηση του Κ. Ζέρβα με φωτογραφίες Ι. Ναών Θεσσαλονίκης που είναι αφιερωμένοι στην Παναγία

Διαδώστε:
Ανάρτηση του Κ. Ζέρβα με φωτογραφίες Ι. Ναών Θεσσαλονίκης που είναι αφιερωμένοι στην Παναγία

«Η Κοίμηση της Θεοτόκου, η μεγάλη γιορτή της Μεγαλόχαρης, του πιο γλυκού και οικείου προσώπου της Πίστης μας, γιορτάζεται με ιδιαίτερο χαρακτήρα στην πατρίδα μας, ως και στο πιο ταπεινό ξωκκλήσι που είναι αφιερωμένο στη Χάρη της!», επεσήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Έτσι και η Θεσσαλονίκη μας, με τους όμορφους παλαιούς, βυζαντινούς αλλά και τους νεότερους ναούς που είναι αφιερωμένοι στην Παναγιά μας, συμμετέχει και τιμά αυτήν την παράδοση, σήμερα και σε κάθε γιορτή της με λαμπρότητα και τιμή!», τόνισε.

Παράλληλα ο δήμαρχος παρέθεσε μια συλλογή φωτογραφιών με εκκλησίες της Θεσσαλονίκης που είναι αφιερωμένες στην Παναγία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων