24/06/2020 24/06/2020 Τον τάφο του Αγίου Βλασίου Επισκόπου Σεβαστείας αναζητούν οι αρχαιολόγοι στην Τουρκία. Συγκεκριμένα στην επαρχία της Σίβας ( ή Σεβάστειας) της Τουρκίας γίνονται ανασκαφές για να βρεθεί ο τάφος του Αγίου Βλασίου ο οποίος μαρτύρησε τον 4ο αιώνα και ήταν επίσκοπος στην πόλη Σεβάστεια. Οι αρχαιολόγοι στην Τουρκία σκάβουν τον τάφο του Αγίου Βλάσιου, επίσκοπου...
24 Ιουνίου, 2020 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2020 - 18:19

Ανασκαφές για τον τάφο του Αγίου Βλασίου Επισκόπου Σεβαστείας

Διαδώστε:
Ανασκαφές για τον τάφο του Αγίου Βλασίου Επισκόπου Σεβαστείας

Τον τάφο του Αγίου Βλασίου Επισκόπου Σεβαστείας αναζητούν οι αρχαιολόγοι στην Τουρκία. Συγκεκριμένα στην επαρχία της Σίβας ( ή Σεβάστειας) της Τουρκίας γίνονται ανασκαφές για να βρεθεί ο τάφος του Αγίου Βλασίου ο οποίος μαρτύρησε τον 4ο αιώνα και ήταν επίσκοπος στην πόλη Σεβάστεια.

Οι αρχαιολόγοι στην Τουρκία σκάβουν τον τάφο του Αγίου Βλάσιου, επίσκοπου της Σεβαστίας, που μαρτύρησε στις αρχές του 4ου αιώνα. Η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη του στις 11 Φεβρουαρίου κάθε χρόνου.

Ο άγιος θεωρείται προστάτης των εγκύων γυναικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων