21/12/2021 21/12/2021 Με μέτρα που θα αφορούν τόσο εμβολιασμένους όσο και ανεμβολίαστους θα κάνουμε φέτος γιορτές, όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις. Στο θέμα αναφέρθηκε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, κατά την εισήγησή του είπε στο υπουργικό συμβούλιο πως δεν θα γίνουν rapid test από όλους, εμβολιασμένους και...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2021 - 11:56

Νέα μέτρα: Όχι rapid test στους εμβολιασμένους – Δωρεάν 2 self test

Διαδώστε:
Νέα μέτρα: Όχι rapid test στους εμβολιασμένους – Δωρεάν 2 self test

Με μέτρα που θα αφορούν τόσο εμβολιασμένους όσο και ανεμβολίαστους θα κάνουμε φέτος γιορτές, όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις. Στο θέμα αναφέρθηκε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, κατά την εισήγησή του είπε στο υπουργικό συμβούλιο πως δεν θα γίνουν rapid test από όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αλλά θα δοθεί ισχυρή σύσταση για selt test για όσους βγουν να διασκεδάσουν παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ο κ. Μητσοτάκης μάλιστα πρόσθεσε ότι θα ξανανοίξει η πλατφόρμα και θα δοθούν δωρεάν για όλους 2 self test στις γιορτές.

Νωρίτερα μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα μέτρα για το αν τελικά θα κάνουμε ρεβεγιόν με rapid test, που θα πληρώνουν από την τσέπη τους και οι εμβολιασμένοι. Όπως είπε, ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί σε ορισμένα ζητήματα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης: Τις επόμενες ώρες οι ανακοινώσεις για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων