25/07/2023 26/07/2023 Λόγω της συντριβής του Canadair και τον θάνατο των δύο πιλότων κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και συμφώνησαν η αυριανή προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κύπρο να αναβληθεί για τις επόμενες ημέρες. Συνεπώς αναβάλλεται, μεταξύ άλλων, και η προγραμματισμένη...
25 Ιουλίου, 2023 - 19:49
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 2:57

Αναβάλλεται η επίσκεψη Mητσοτάκη στην Κύπρο και η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο

Διαδώστε:
Αναβάλλεται η επίσκεψη Mητσοτάκη στην Κύπρο και η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο

Λόγω της συντριβής του Canadair και τον θάνατο των δύο πιλότων κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και συμφώνησαν η αυριανή προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κύπρο να αναβληθεί για τις επόμενες ημέρες.

Συνεπώς αναβάλλεται, μεταξύ άλλων, και η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΕΑ για πτώση Canadair: Νεκροί οι δύο πιλότοι – Τριήμερο πένθος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων