17/01/2022 17/01/2022 Κατόπιν συνεννόησης της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη, με την Προεδρία της Δημοκρατίας, αναβάλλονται τα εγκαίνια της έκθεσης «Μετάλλια του Αγώνα» στο Νομισματικό Μουσείο λόγω κρουσμάτων Covid-19. Η έκθεση ήταν να εγκαινιαστεί την Τρίτη 18 Ιανουαρίου. Όπως ενημερώνει το νομισματικό μουσείο, θα προσδιοριστεί νέα ημερομηνία κατόπιν εκ νέου συνεννόησης της υπουργού με την Προεδρία...
17 Ιανουαρίου, 2022 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2022 - 14:14

Αναβολή των εγκαινίων έκθεσης στο Νομισματικό Μουσείο, λόγω covid-19

Διαδώστε:
Αναβολή των εγκαινίων έκθεσης στο Νομισματικό Μουσείο, λόγω covid-19

Κατόπιν συνεννόησης της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη, με την Προεδρία της Δημοκρατίας, αναβάλλονται τα εγκαίνια της έκθεσης «Μετάλλια του Αγώνα» στο Νομισματικό Μουσείο λόγω κρουσμάτων Covid-19.

Η έκθεση ήταν να εγκαινιαστεί την Τρίτη 18 Ιανουαρίου. Όπως ενημερώνει το νομισματικό μουσείο, θα προσδιοριστεί νέα ημερομηνία κατόπιν εκ νέου συνεννόησης της υπουργού με την Προεδρία της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Θυμίζουμε ότι η κ. Σακελλαροπούλου θα εγκαινιάσει τη νέα λαμπρή περιοδική έκθεση του Νομισματικού Μουσείου «Μετάλλια του Αγώνα», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της. Η έκθεση, με την οποία το Νομισματικό Μουσείο συμμετέχει δυναμικά στη Δράση Εθνικής Εμβέλειας «Ελλάδα 21» για τον Εορτασμό της Επετείου των 200 ετών από την απελευθερωτική Επανάσταση του 1821, αποτελεί ένα γόνιμο εικαστικό διάλογο ανάμεσα σε χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια εμπνευσμένα από τον Αγώνα του 1821 και τους ήρωές του, που αποθησαυρίζονται στο Μουσείο, και σε σύγχρονες εικαστικές δημιουργίες 17 διακεκριμένων καλλιτεχνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων