05/06/2021 05/06/2021 Έλαβε χώρα η τελετή αναλήψεως καθηκόντων του νέου Διευθυντή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιου Κουρτέση, παρουσία των διατελεσάντων Διευθυντών, του Σεβ. Μητροπολίτου Σάμου κ. Ευσεβίου και του απερχομένου Αρχιμανδρίτου π. Νεκταρίου Κιούλου, άξιου και ικανού κληρικού προερχομένου και αυτού εκ της Ι. Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας, καθώς και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν....
05 Ιουνίου, 2021 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2021 - 17:14

Ανέλαβε καθήκοντα στην ΕΛ.ΑΣ παρουσία των γονέων του

Διαδώστε:
Ανέλαβε καθήκοντα στην ΕΛ.ΑΣ παρουσία των γονέων του

Έλαβε χώρα η τελετή αναλήψεως καθηκόντων του νέου Διευθυντή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιου Κουρτέση, παρουσία των διατελεσάντων Διευθυντών, του Σεβ. Μητροπολίτου Σάμου κ. Ευσεβίου και του απερχομένου Αρχιμανδρίτου π. Νεκταρίου Κιούλου, άξιου και ικανού κληρικού προερχομένου και αυτού εκ της Ι. Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας, καθώς και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και φυσικά των κατα σάρκαν γονέων του νέου Διευθυντή.

 

 

 

ΠΗΓΗ: Fb Τιμόθεος Ηλιάκης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων