24/01/2022 24/01/2022 Οι αρχές της Κωνσταντινούπολης ανέστειλαν όλες τις πτήσεις για μια ώρα σήμερα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης στην πόλη, ενώ πολλά άλλα μέρη στην Τουρκία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις μεταφορές εξαιτίας της κακοκαιρίας. Πολλά τμήματα της Τουρκίας πλήττονται από το σαββατοκύριακο από σφοδρές χιονοπτώσεις και οι αρχές έκλεισαν τα σχολεία σε μερικά τμήματα της...
24 Ιανουαρίου, 2022 - 17:07
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2022 - 16:57

Ανεστάλησαν όλες οι πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Διαδώστε:
Ανεστάλησαν όλες οι πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Οι αρχές της Κωνσταντινούπολης ανέστειλαν όλες τις πτήσεις για μια ώρα σήμερα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης στην πόλη, ενώ πολλά άλλα μέρη στην Τουρκία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις μεταφορές εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Πολλά τμήματα της Τουρκίας πλήττονται από το σαββατοκύριακο από σφοδρές χιονοπτώσεις και οι αρχές έκλεισαν τα σχολεία σε μερικά τμήματα της χώρας, όπως μετέδωσε ο κρατικός ραδιοσταθμός TRT Haber. Η τουρκική Υπηρεσία για την Αντιμετώπιση Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD) ανακοίνωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι έχουν αποκλειστεί εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σε δήλωσή της, η AFAD αναφέρει πως 4.306 άνθρωποι παραμένουν αποκλεισμένοι σε ολόκληρη τη χώρα και πως ομάδες για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων έχουν παραδώσει σ’ αυτούς χιλιάδες πακέτα με ποτά και τρόφιμα, ενώ 6.750 άνθρωποι έχουν ήδη μεταφερθεί σε κοιτώνες σε επτά επαρχίες σε ολόκληρη τη χώρα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων