22/05/2024 22/05/2024 Για το ζήτημα περί “γάμου ομοφυλοφίλων” μίλησε η Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, τονίζοντας ότι η Κύπρος δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα η κ. Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του NecastZone όπου μεταξύ άλλων έγινε αναφορά και στο θέμα αυτό, το οποίο η Ελληνική Βουλή έκανε νόμο του κράτους στις 15 Φεβρουαρίου...
22 Μαΐου, 2024 - 9:58

Αννίτα Δημητρίου για γάμο ομοφυλοφίλων: Δεν μπορεί να γίνει στην Κύπρο κάτι τέτοιο

Διαδώστε:
Αννίτα Δημητρίου για γάμο ομοφυλοφίλων: Δεν μπορεί να γίνει στην Κύπρο κάτι τέτοιο

Για το ζήτημα περί “γάμου ομοφυλοφίλων” μίλησε η Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, τονίζοντας ότι η Κύπρος δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα η κ. Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του NecastZone όπου μεταξύ άλλων έγινε αναφορά και στο θέμα αυτό, το οποίο η Ελληνική Βουλή έκανε νόμο του κράτους στις 15 Φεβρουαρίου 2024! 

«Ακόμη δεν έχουν γίνει βασικά πράγματα και δεν είναι έτοιμη η Κύπρος για κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχει το Σύμφωνο Συμβίωσης το οποίο δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε θέλει να προχωρήσει με αυτό. Θεωρώ ότι καλύπτονται. Ακόμη νομοθετικά δεν θεσπίστηκε το δικαίωμα μετά τα 18 αν κάποιος επιθυμεί αλλαγή φύλου. Δεν έχει προχωρήσει στη Βουλή των Αντιπροσώπων», είπε. Υπογράμμισε πώς προσωπική της θέση είναι ότι μετά τα 18 μπορεί ο οποιοδήποτε να κάνει ό, τι θέλει στο σπίτι του. Συμπλήρωσε ότι ο “πολίτικός γάμος” είναι για να ανοίξει το ζήτημα της υιοθεσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων