14/12/2019 14/12/2019 Η κα Αθηνά Σιδέρη εκ των εκλεκτότερων πνευματικών τέκνων του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίου, άνοιξε και πάλι την καρδιά της, κατά την προηγούμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Χολαργού Αττικής, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου. Ως γνωστόν, οι ομιλίες της κας Αθήνας Σιδέρη, η οποία είχε την ευλογία από τον ίδιον τον Άγιον...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 16:38

Άνοιξε και πάλι την καρδιά της για τον Άγιον Πορφύριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Άνοιξε και πάλι την καρδιά της για τον Άγιον Πορφύριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κα Αθηνά Σιδέρη εκ των εκλεκτότερων πνευματικών τέκνων του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίου, άνοιξε και πάλι την καρδιά της, κατά την προηγούμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Χολαργού Αττικής, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου.

Ως γνωστόν, οι ομιλίες της κας Αθήνας Σιδέρη, η οποία είχε την ευλογία από τον ίδιον τον Άγιον Πορφύριο ώστε να ομιλεί εις την μνήμην του, αποτελούν μνημεία συγκινήσεως, αναμνήσεων και βιωμάτων περί του πολυαγαπημένου πνευματικού πατρός της και σπουδαίου Άγιου της Πίστεώς μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα, κατά τον Άγιο Πορφύριο:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων