15/06/2020 15/06/2020 Άνοιξε για το κοινό με τις απαραίτητες προφυλάξεις το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μουσείου λόγω του κλειστού περιβάλλοντος των εκθεσιακών χώρων, οι επισκέπτες παρακαλούνται να φορούν υποχρεωτικά μάσκα ενώ ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών των εκθεσιακών χώρων είναι 15 άτομα ανά 20 λεπτά και 8...
15 Ιουνίου, 2020 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 12:03

Ανοίξε το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Διαδώστε:
Ανοίξε το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Άνοιξε για το κοινό με τις απαραίτητες προφυλάξεις το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μουσείου λόγω του κλειστού περιβάλλοντος των εκθεσιακών χώρων, οι επισκέπτες παρακαλούνται να φορούν υποχρεωτικά μάσκα ενώ ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών των εκθεσιακών χώρων είναι 15 άτομα ανά 20 λεπτά και 8 άτομα ανά 20 λεπτά για το Μέγαρο της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας το Μουσείο παρέμεινε ενεργό μέσω του διαδικτύου με περιηγήσεις όπως το βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται δώδεκα από τους σημαντικότερους θησαυρούς του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, στη σειρά «Συζητώντας με την Ιστορία». Η διευθύντρια του Βυζαντινού Χριστιανικού Μουσείου Δρ. Αικατερίνη Δελλαπόρτα, μας ξεναγεί σε μερικά από τα σπουδαιότερα εκθέματα του μουσείου.

 

Δείτε ακόμα – Στα αρχεία του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου

 

δείτε και την αφίσα με τα μέτρα προφύλαξης που δημοσίευσε το μουσείο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων