31/03/2021 31/03/2021 Σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, που όλα ήταν κλειστά λόγω της πανδημίας στα Ιεροσόλυμα, ακόμα και τις άγιες ημέρες του Πάσχα, η εικόνα φέτος είναι τελείως διαφορετική. Η σημαντική βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης στο Ισραήλ, επέτρεψε τη σημαντική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων. Έτσι, ο Πανάγιος Τάφος και Ναός της Αναστάσεως άνοιξαν και πάλι τις...
31 Μαρτίου, 2021 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2021 - 8:16

Ανοικτός και πάλι για τους πιστούς ο Πανάγιος Τάφος

Διαδώστε:
Ανοικτός και πάλι για τους πιστούς ο Πανάγιος Τάφος

Σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, που όλα ήταν κλειστά λόγω της πανδημίας στα Ιεροσόλυμα, ακόμα και τις άγιες ημέρες του Πάσχα, η εικόνα φέτος είναι τελείως διαφορετική.
Η σημαντική βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης στο Ισραήλ, επέτρεψε τη σημαντική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.
Έτσι, ο Πανάγιος Τάφος και Ναός της Αναστάσεως άνοιξαν και πάλι τις πύλες τους για τους πιστούς. Κατά την είσοδό τους ωστόσο, όλοι πρέπει να φορούν μάσκες και να τηρούν αποστάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων