25/01/2022 25/01/2022 Με την απομάκρυνση των βαρέων οχημάτων που είχαν κλείσει την Λ. Καρέα – Κατεχάκη, το σύνολο των κεντρικών οδικών αρτηριών της Περιφέρειας Αττικής είναι ανοιχτό και προσβάσιμο. Τα συνεργεία συνεχίζουν να απομακρύνουν τα ακινητοποιημένα οχήματα από τη Λ. Μεσογείων και η περιφέρεια καλεί τους οδηγούς να σπεύσουν να τα παραλάβουν, ώστε να ανοίξει πλήρως ο...
25 Ιανουαρίου, 2022 - 18:34

Ανοιχτό όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής

Διαδώστε:
Ανοιχτό όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής

Με την απομάκρυνση των βαρέων οχημάτων που είχαν κλείσει την Λ. Καρέα – Κατεχάκη, το σύνολο των κεντρικών οδικών αρτηριών της Περιφέρειας Αττικής είναι ανοιχτό και προσβάσιμο.

Τα συνεργεία συνεχίζουν να απομακρύνουν τα ακινητοποιημένα οχήματα από τη Λ. Μεσογείων και η περιφέρεια καλεί τους οδηγούς να σπεύσουν να τα παραλάβουν, ώστε να ανοίξει πλήρως ο δρόμος.

Σταδιακά αποκαθίσταται και η λειτουργία των σηματοδοτών, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση του περιφερειάρχη, όλος ο μηχανισμός συνεχίζει και δίνει μάχη, «όπως όλο το προηγούμενο 24ωρο, για την διευκόλυνση και τη προστασία των πολιτών. Πάνω από 100 οχήματα κάθε τύπου (jcb, εκχιονιστικά, γερανοί ΟΒΒΟ, φορτωτές, φορτηγά, οχήματα 4Χ4) συνεχίζουν και σήμερα την προσπάθεια για να κρατηθούν ανοικτοί και λειτουργικοί οι οδικοί άξονες αρμοδιότητας της περιφέρειας».

Τέλος, οι Ομάδες Άμεσης Παρέμβασης της περιφέρειας και του ΙΣΑ συνεχίζουν να παρέχουν βοήθεια για την μετακίνηση πολιτών που χρειάζεται να μετακινηθούν για λόγους υγείας, μέσω του 1110.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων