04/10/2023 05/10/2023 Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στο κάλεσμα της «Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων» στη Θεσαλονίκη για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με σκοπό την στήριξη των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας. Η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων,  τα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος», τον Αθλητικό Σύλλογο Ρήγας και πολλούς ανθρώπους που γνωρίζουν την δράση...
04 Οκτωβρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 2:00

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την «Εθελοντική Διακονία Αστέγων»

Διαδώστε:
Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την «Εθελοντική Διακονία Αστέγων»

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στο κάλεσμα της «Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων» στη Θεσαλονίκη για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με σκοπό την στήριξη των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας.

Η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων,  τα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος», τον Αθλητικό Σύλλογο Ρήγας και πολλούς ανθρώπους που γνωρίζουν την δράση της ομάδας και μαγειρεύουν για τους άστεγους  και όχι μόνο.

Η συλλογή της βοήθειας έγινε στα γραφεία της «Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων», στην οδό Αθ. Διακου 62, στον Άγιο Παύλο και στα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος», στην οδό Κένεντι 119, στην Πυλαία.

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ανέλαβε τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας με φορτηγό με την ευχή του Καθηγουμένου αυτής Γέροντα Εφραίμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Εθελοντική Διακονία Αστέγων Θεσσαλονίκης στο πλευρό των πλημμυροπαθών – Έκκληση μέσα από το ope.gr να συνεχιστεί η στήριξη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων