18/02/2022 18/02/2022 Μετά την ανακοίνωση της παμψηφεί εκλογής του από Κνωσού Πρόδρομου (Ξενάκη) στη θέση του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κ. Μαρία Λιονή, έκανε την ακόλουθη δήλωση. « Ο τόπος μας και το ποίμνιο του Ρεθύμνου δέχτηκε με αισθήματα ικανοποίησης και χαράς την αναγγελία εκλογής του νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Στο πρόσωπο του...
18 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2022 - 14:26

Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου: Αναμένουμε τον νέο Ποιμενάρχη στο “σπίτι” του

Διαδώστε:
Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου: Αναμένουμε τον νέο Ποιμενάρχη στο “σπίτι” του

Μετά την ανακοίνωση της παμψηφεί εκλογής του από Κνωσού Πρόδρομου (Ξενάκη) στη θέση του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κ. Μαρία Λιονή, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

« Ο τόπος μας και το ποίμνιο του Ρεθύμνου δέχτηκε με αισθήματα ικανοποίησης και χαράς την αναγγελία εκλογής του νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος Επίσκοπου Κνωσού Πρόδρομου Ξενάκη, η Ρεθεμνιώτικη κοινωνία βλέπει ένα νέο άνθρωπο με σύγχρονη σκέψη, βαθιά μόρφωση και μακρά πορεία σε σημαντικές θέσεις στην Εκκλησία της Κρήτης, που διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει το πολύ σημαντικό έργο του προκατόχου του. Σύσσωμη η κοινωνία του Ρεθύμνου, εκπρόσωποι θεσμών και φορέων και πολίτες, αναμένουμε τον νέο Ποιμενάρχη της Εκκλησίας του Ρεθύμνου να τον καλωσορίσουμε στο «σπίτι» του και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό και την πρόοδο του τόπου μας και των ανθρώπων του».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων