07/07/2020 07/07/2020 Παρακολουθήστε το βίντεο, λίγο πριν την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας προς τους πιστούς στον Ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Τορόντο (5 Ιουλίου, 2020), η οποία δεν έλαβε χώρα ποτέ, διότι, όπως με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει ο ιερέας, οι αρχές του Τορόντο απαγόρευσαν τη μετάδοση της Θείας Κοινωνίας, εν μέσω γενικότερων μέτρων ενάντια στην...
07 Ιουλίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 22:26

Απαγόρευση της Θείας Κοινωνίας στο Τορόντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Απαγόρευση της Θείας Κοινωνίας στο Τορόντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το βίντεο, λίγο πριν την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας προς τους πιστούς στον Ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Τορόντο (5 Ιουλίου, 2020), η οποία δεν έλαβε χώρα ποτέ, διότι, όπως με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει ο ιερέας, οι αρχές του Τορόντο απαγόρευσαν τη μετάδοση της Θείας Κοινωνίας, εν μέσω γενικότερων μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του Κορονοϊου.

“Φαίνεται ότι η δίωξη της Εκκλησίας συνεχίζεται” είπε ο ιερέας. “Νιώθω ότι σήμερα δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας κανένα κήρυγμα, διότι νιώθω ότι δεν μπορώ να μιλήσω περί Πίστεως, για τον Χριστό. Νιώθω ότι αυτήν τη στιγμή θέλω μόνον να ζητήσω απο τον Θεό να μάς συγχωρήσει, να συγχωρήσει τη μικρή μας πίστη και αδυναμία”. Ο π. Φανούριος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το “Μετά φόβου Θεού, Πίστεως και Αγάπης, προσέλθετε” επέστρεψε στην Αγία Τράπεζα, χωρίς, δυστυχώς, να μεταδώσει τη Θεία Κοινωνία στους πιστούς.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΗΓΗ: orthochristian.com

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων