03/09/2020 03/09/2020 Τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ είχε το απόγευμα της Πέμπτης 3  Σεπτεμβρίου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία νέα διπλωματική προσπάθεια της Γερμανίας να πέσουν οι τόνοι στην Ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τούρκος πρόεδρος κράτησε ιδιαίτερα σκληρή στάση στο τηλεφώνημα που είχε με την Γερμανίδα καγκελάριο. Σύμφωνα, δε, με τα...
03 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2020 - 19:37

“Απαράδεκτο να στηρίζετε την άδικη στάση της Ελλάδας”

Διαδώστε:
“Απαράδεκτο να στηρίζετε την άδικη στάση της Ελλάδας”

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ είχε το απόγευμα της Πέμπτης 3  Σεπτεμβρίου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία νέα διπλωματική προσπάθεια της Γερμανίας να πέσουν οι τόνοι στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τούρκος πρόεδρος κράτησε ιδιαίτερα σκληρή στάση στο τηλεφώνημα που είχε με την Γερμανίδα καγκελάριο. Σύμφωνα, δε, με τα τουρκικά ΜΜΕ ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για εγωιστική και άδικη συμπεριφορά της Ελλάδας, που υποστηρίζεται από κάποιες χώρες.

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ορισμένες χώρες υποστηρίζουν την εγωιστική, άδικη στάση της Ελλάδας» είπε -σύμφωνα με το Anadolu- στη Μέρκελ ο Ερντογάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων