22/10/2019 22/10/2019 Κατευόδιον του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, υπό του Πρωτεπιστάτου, την Ιερά Επιστασία και τους αντιπροσώπους των Ιερών αγιορείτικων Μονών έλαβε χώρα χώρα, κατά την 22α Οκτωβρίου 2019, στις Καρυές του Αγίου Όρους. Ακολούθησε αναχώρηση του Παναγιωτάτου για Δάφνη, όπου, ο Οικ. Πατριάρχης απέπλευσε μετά της τιμίας συνοδείας του εις Ουρανόπουλιν και μετέπειτα επιστροφή εις Κωνσταντινούπολιν. Τον...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 18:32

Απέπλευσε από του Όρους ο Παναγιώτατος

Διαδώστε:
Απέπλευσε από του Όρους ο Παναγιώτατος

Κατευόδιον του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, υπό του Πρωτεπιστάτου, την Ιερά Επιστασία και τους αντιπροσώπους των Ιερών αγιορείτικων Μονών έλαβε χώρα χώρα, κατά την 22α Οκτωβρίου 2019, στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Ακολούθησε αναχώρηση του Παναγιωτάτου για Δάφνη, όπου, ο Οικ. Πατριάρχης απέπλευσε μετά της τιμίας συνοδείας του εις Ουρανόπουλιν και μετέπειτα επιστροφή εις Κωνσταντινούπολιν. Τον Παναγιώτατο ξεπροβοδισε ο Πρωτεπιστατης Γερ. Συμεών με την Ιερά Επιστασία και τους αντιπροσώπους των Μονών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ – ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων