10/01/2022 10/01/2022 «Το τέλος της πανδημίας είναι ορατό» , δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον κορωνοϊό, Δρ. Ντέιβιντ Ναμπάρο μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο «Sky News», προσθέτοντας, ωστόσο, ότι η κατάσταση θα είναι «δύσκολη για τους επόμενους τρεις μήνες τουλάχιστον». «Δεν υπάρχουν περιθώρια για σημαντικούς περιορισμούς σε καμία χώρα, ιδιαίτερα στις φτωχές χώρες....
10 Ιανουαρίου, 2022 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2022 - 18:57

Απεσταλμένος του ΠΟΥ: Ορατό το τέλος πανδημίας αλλά…!

Διαδώστε:
Απεσταλμένος του ΠΟΥ: Ορατό το τέλος πανδημίας αλλά…!

«Το τέλος της πανδημίας είναι ορατό» , δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον κορωνοϊό, Δρ. Ντέιβιντ Ναμπάρο μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο «Sky News», προσθέτοντας, ωστόσο, ότι η κατάσταση θα είναι «δύσκολη για τους επόμενους τρεις μήνες τουλάχιστον».

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για σημαντικούς περιορισμούς σε καμία χώρα, ιδιαίτερα στις φτωχές χώρες. Ο κόσμος πρέπει απλώς να συνεχίσει να εργάζεται και έτσι υπάρχουν μερικές πολύ δύσκολες επιλογές για τους πολιτικούς αυτή τη στιγμή», τόνισε ο αξιωματούχος του διεθνούς οργανισμού.

Επιπλέον, προειδοποίησε ότι ο κορωνοϊός θα συνεχίσει να μεταλλάσσεται κι ότι ο κόσμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με νέες παραλλαγές.

Ο καθηγητής Ναμπάρο έσπευσε να τονίσει ότι, αν και το τέλος της πανδημίας είναι ορατός, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο τέλος. «Μπορούμε να δούμε το τέλος να έρχεται, όμως δεν είμαστε ακόμα εκεί. Θα αντιμετωπίσουμε μερικά εμπόδια πριν φτάσουμε εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων