27/12/2023 28/12/2023 Απεβίωσε, σε ηλικία μόλις 59 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελένη Κτιστάκη. Καταγόταν από τη Μεσαρά και ήταν αδελφή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνος. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Αναπληρωτής Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, ενώ τελευταία ήταν υπεύθυνη Τομέα Ποιότητας Ζωής...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 0:43

Απεβίωσε η αδελφή του Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας Μύρωνος, Ελένη Κτιστάκη

Διαδώστε:
Απεβίωσε η αδελφή του Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας Μύρωνος, Ελένη Κτιστάκη

Απεβίωσε, σε ηλικία μόλις 59 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελένη Κτιστάκη.

Καταγόταν από τη Μεσαρά και ήταν αδελφή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνος.

Στο παρελθόν είχε διατελέσει Αναπληρωτής Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, ενώ τελευταία ήταν υπεύθυνη Τομέα Ποιότητας Ζωής κι Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ στο Ηράκλειο.

Σε συλλυπήτηρια ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ελένης Κτιστάκη. Ξεχώρισε για την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία. Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη που τόσο αγαπούσε.

Στην οικογένειά της και στους οικείους της απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων