28/04/2023 28/04/2023 Κατά το διάστημα από 1 έως 4 Μαΐου 2023, ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας κ. David Hurlay, με την σύζυγό του Linda Hurley, θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, ενώ θα λάβουν μέρος και στις εκδηλώσεις μνήμης που θα πραγματοποιηθούν στη Λήμνο για τους πεσόντες στρατιώτες, τις νοσηλεύτριες και λοιπό προσωπικό στη Μάχη της Καλλίπολης...
28 Απριλίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2023 - 21:36

Από 1 έως 4 Μάϊου η επίσημη επίσκεψη του Γεν. Κυβερνήτη της Αυστραλίας στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Από 1 έως 4 Μάϊου η επίσημη επίσκεψη του Γεν. Κυβερνήτη της Αυστραλίας στην Ελλάδα

Κατά το διάστημα από 1 έως 4 Μαΐου 2023, ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας κ. David Hurlay, με την σύζυγό του Linda Hurley, θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, ενώ θα λάβουν μέρος και στις εκδηλώσεις μνήμης που θα πραγματοποιηθούν στη Λήμνο για τους πεσόντες στρατιώτες, τις νοσηλεύτριες και λοιπό προσωπικό στη Μάχη της Καλλίπολης κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη του Γενικού Κυβερνήτη της Αυστραλίας θα αποτελέσει ευκαιρία για να εορταστούν οι ιστορικοί δεσμοί και η στενή φιλία που συνδέουν τους λαούς της Αυστραλίας και της Ελλάδος. Ο κ. Hurley θα έχει συναντήσεις με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά την επίσκεψή του στην Λήμνο, θα παραστεί στην τελετή στις εκδηλώσεις για τους ANZAKs που θα πραγματοποιηθούν στο νησί, καθώς και στην τελετή θεμελίωσης του «Μονοπατιού Μνήμης των ANZACs» που χρηματοδοτείται από την Αυστραλία.

Επισημαίνεται ότι το ζεύγος Hurley, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στην Ελλάδα, θα μεταβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκπροσωπήσει την Αυστραλία στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ και βασίλισσας Καμίλα, στις 6 Μαΐου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων