10/11/2019 10/11/2019 Στην καρδιά της Ηπείρου, την ιστορική πόλη των Ιωαννίνων συνεχίσθηκε χθες η δεύτερη ημέρα του σημαντικού 4ου Πανελληνίου συνεδρίου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων. Για το γεγονός αυτό αναφέρθηκε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην Κάμερα του Πρακτορείου «Ορθοδοξία» και στον Αντώνη Μακατούνη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. τονίζοντας πως: «Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2019 - 15:00

“Από αυτά τα Συνέδρια προβάλλεται ο τόπος μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”

Διαδώστε:
“Από αυτά τα Συνέδρια προβάλλεται ο τόπος μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”

Στην καρδιά της Ηπείρου, την ιστορική πόλη των Ιωαννίνων συνεχίσθηκε χθες η δεύτερη ημέρα του σημαντικού 4ου Πανελληνίου συνεδρίου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

Για το γεγονός αυτό αναφέρθηκε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην Κάμερα του Πρακτορείου «Ορθοδοξία» και στον Αντώνη Μακατούνη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. τονίζοντας πως:

«Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να γίνεται και μία ποιμαντική και πνευματική εργασία. Με αυτό το σκεπτικό χαιρετίζουμε αυτό το Συνέδριο και αυτή την πρωτοβουλία. Μέσα από αυτά τα Συνέδρια βρίσκουμε τρόπους να συνεννοηθούμε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς έτσι ώστε να προβληθεί ο τόπος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις:

Ρεπορτάζ: Αντώνης Μακατούνης

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων