28/12/2022 28/12/2022 Επίσκεψη στο Άγιον Όρος πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σήμερα 28 και αύριο 29 Δεκεμβρίου. Σήμερα Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους θα υποδεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών στον Ιερό Ναό Πρωτάτου, όπου θα τελεσθεί Δοξολογία. Στη συνέχεια, θα λάβει χώρα δεξίωση και έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Κοινότητας, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών....
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2022 - 13:15

Από σήμερα ο Νίκος Δένδιας στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Από σήμερα ο Νίκος Δένδιας στο Άγιον Όρος

Επίσκεψη στο Άγιον Όρος πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σήμερα 28 και αύριο 29 Δεκεμβρίου.

Σήμερα Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους θα υποδεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών στον Ιερό Ναό Πρωτάτου, όπου θα τελεσθεί Δοξολογία. Στη συνέχεια, θα λάβει χώρα δεξίωση και έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Κοινότητας, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη του Ν. Δένδια στο κτίριο της διοίκησης του Αγίου Όρους, καθώς και επίσκεψή του στις μονές Παντοκράτορος και Ξενοφώντος.

Αύριο, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί τις μονές Διονυσίου και Δοχειαρίου.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στο Άγιο Όρος από το 2011, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Τέλος, επισημαίνεται πως η ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπείται στην Αθωνική Πολιτεία από τον διοικητή του Αγίου Όρους, η εποπτεία του οποίου ανήκει στον υπουργό Εξωτερικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων