25/10/2019 25/10/2019 Εκτός από τις διώξεις που υφίστανται οι Χριστιανοί σε πολλές γωνιές του πλανήτη, υπάρχει κι άλλη μια μορφή διώξης (κεκαλλυμένη) που απειλεί τον Χριστιανισμό. Αυτό επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας της ρωσικής ένωσης για την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας, Ολέγκ Γκονχάροφ αναφερόμενος στην επιρροή των δυτικών προτύπων: “Πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τη νομιμοποίηση των τρανσέξουαλ ή των...
25 Οκτωβρίου, 2019 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2019 - 10:02

Από την Δύση, η νέα απειλή για τον Χριστιανισμό

Διαδώστε:
Από την Δύση, η νέα απειλή για τον Χριστιανισμό

Εκτός από τις διώξεις που υφίστανται οι Χριστιανοί σε πολλές γωνιές του πλανήτη, υπάρχει κι άλλη μια μορφή διώξης (κεκαλλυμένη) που απειλεί τον Χριστιανισμό. Αυτό επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας της ρωσικής ένωσης για την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας, Ολέγκ Γκονχάροφ αναφερόμενος στην επιρροή των δυτικών προτύπων: “Πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τη νομιμοποίηση των τρανσέξουαλ ή των ομοφυλοφιλικών γάμων αποτελούν μορφή δίωξης των Χριστιανών”
“Η πίεση της κοσμικής κοινωνίας στις θρησκευτικές οργανώσεις εκδηλώνεται κυρίως στις χώρες της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους εκπροσώπους όλων των παραδοσιακών θρησκειών” ανέφερε και πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητο να δώσουμε προσοχή στα ζητήματα αυτά και να αντισταθούμε .

“Η πίεση που ασκεί η κοσμική κοινωνία κατά των θρησκευτικών ενώσεων στη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη σήμερα προσπαθεί να καταστρέψει τα θεμέλια της πίστης μας από μέσα, τα θεμέλια των πεποιθήσεών μας. Κι αυτό είναι ένα πιο επικίνδυνο φαινόμενο από τις άμεσες εκδηλώσεις σωματικής βίας”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων