22/08/2019 22/08/2019 Μια ομάδα κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Δοκιμίου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ξεκίνησε με τα πόδια, για να καταλήξει στο μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Ο φωτογραφικός φακός του PanaitolioNews, τους απαθανάτισε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019, ενώ περνούσαν από το Παναιτώλιο, και, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τη διαδρομή με τα...
22 Αυγούστου, 2019 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2019 - 18:41

Από το Δοκίμι στον Προυσσό με τα πόδια

Διαδώστε:
Από το Δοκίμι στον Προυσσό με τα πόδια

Μια ομάδα κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Δοκιμίου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ξεκίνησε με τα πόδια, για να καταλήξει στο μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας.

Ο φωτογραφικός φακός του PanaitolioNews, τους απαθανάτισε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019, ενώ περνούσαν από το Παναιτώλιο, και, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τη διαδρομή με τα πόδια από Δοκίμι μέχρι και το μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας, την πραγματοποιούν ανελλιπώς κατά τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: Νafpaktianews via PanaitolioNews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων