09/09/2021 09/09/2021 Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου είπαν σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, του οποίου η εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε υπό του εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και  εκπροσώπου της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου. Στο τελευταίο αντίο παρέστησαν η Πρόεδρος της...
09 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2021 - 20:08

Απο το τελευταίο αντίο στον Μίκη Θεοδωράκη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Απο το τελευταίο αντίο στον Μίκη Θεοδωράκη (ΦΩΤΟ)

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου είπαν σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, του οποίου η εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε υπό του εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και  εκπροσώπου της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου.

Στο τελευταίο αντίο παρέστησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής κ. Κώστας Τασούλας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας και άλλοι επίσημοι, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες αλλά και καλλιτέχνες.

ΔΕΙΤΕ – Με ριζίτικα τραγούδια το «ύστατο χαίρε» στον Μίκη Θεοδωράκη

                  

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων