15/09/2020 15/09/2020 Η φωτογραφία του Πρακτορείου Ορθοδοξία που απεικονίζει τον Μίκι Ρουρκ να κρατά την εικόνα της Παναγίας που του έδωσε η σκηνοθέτις Γελένα Πόποβιτς, περιλαμβάνεται αυτή την εβδομάδα στις επιλογές του Basilica.ro  του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Το basilica.ro κάθε εβδομάδα επιλέγει τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες που φανερώνουν -όπως χαρακτηριστικά γράφει- την ομορφιά του Ορθόδοξου κόσμου. Ο Μίκι Ρουρκ...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 16:41

Από τον φακό του Πρακτορείου “Ορθοδοξία” στο Basilica

Διαδώστε:
Από τον φακό του Πρακτορείου “Ορθοδοξία” στο Basilica

Η φωτογραφία του Πρακτορείου Ορθοδοξία που απεικονίζει τον Μίκι Ρουρκ να κρατά την εικόνα της Παναγίας που του έδωσε η σκηνοθέτις Γελένα Πόποβιτς, περιλαμβάνεται αυτή την εβδομάδα στις επιλογές του Basilica.ro  του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Το basilica.ro κάθε εβδομάδα επιλέγει τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες που φανερώνουν -όπως χαρακτηριστικά γράφει- την ομορφιά του Ορθόδοξου κόσμου.

Ο Μίκι Ρουρκ βρέθηκε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God», η οποία αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

 

Μερικές από τις άλλες επιλογές της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων