24/02/2021 24/02/2021 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποίησε διαδικτυακή επικοινωνία με τον Αυστραλό Υπουργό αρμόδιο για υποθέσεις Βετεράνων και Προσωπικού Άμυνας, κ. Darren Chester. Από το Υπουργείο Βετεράνων της Αυστραλίας παρουσιάστηκε η νέα πρόταση για κατασκευή μνημείων στο νησί της Λήμνου, ως ένδειξη τιμής στην προσφορά των εκστρατευτικών σωμάτων Αυστραλών και...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 16:34

Απόφαση για κατασκευή μνημείων ως ένδειξη τιμής στη Λήμνο

Διαδώστε:
Απόφαση για κατασκευή μνημείων ως ένδειξη τιμής στη Λήμνο

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποίησε διαδικτυακή επικοινωνία με τον Αυστραλό Υπουργό αρμόδιο για υποθέσεις Βετεράνων και Προσωπικού Άμυνας, κ. Darren Chester.

Από το Υπουργείο Βετεράνων της Αυστραλίας παρουσιάστηκε η νέα πρόταση για κατασκευή μνημείων στο νησί της Λήμνου, ως ένδειξη τιμής στην προσφορά των εκστρατευτικών σωμάτων Αυστραλών και Νεοζηλανδών (ANZAC) στον Α΄ & Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και στη μάχη της Καλλίπολης.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Κυβέρνηση της Αυστραλίας και στοχεύει στην ανάδειξη της Λήμνου ως πόλο έλξης για Αυστραλούς, Νεοζηλανδούς, Βρετανούς και Έλληνες ομογενείς στην Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, παρών ήταν και ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα κ. Arthur Spyrou.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων