14/06/2019 14/06/2019 Στις 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης τριών μαθητών του λυκείου στην Ίμβρο, τη γενέτειρα της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ Βαρθολαίου.  Η γιορτή διανθίστηκε από παραδοσιακό τραγούδι και χορό, όπου καθηγητές και μαθητές χόρεψαν και τραγούδησαν αποχαιρετώντας τα παιδιά που αποφοίτησαν επιτυχώς. Θυμίζουμε ότι αυτά τα σχολεία επαναλειτούργησαν μετά από μισό αιώνα με τη...
14 Ιουνίου, 2019 - 9:34

Aποφοίτηση μαθητών από το λύκειο της Ίμβρου

Διαδώστε:
Aποφοίτηση μαθητών από το λύκειο της Ίμβρου
Στις 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης τριών μαθητών του λυκείου στην Ίμβρο, τη γενέτειρα της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ Βαρθολαίου.
 Η γιορτή διανθίστηκε από παραδοσιακό τραγούδι και χορό, όπου καθηγητές και μαθητές χόρεψαν και τραγούδησαν αποχαιρετώντας τα παιδιά που αποφοίτησαν επιτυχώς.
Θυμίζουμε ότι αυτά τα σχολεία επαναλειτούργησαν μετά από μισό αιώνα με τη φροντίδα και τις συνεχείς προσπάθειες του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων