01/11/2021 01/11/2021 Με τη δέουσα επισημότητα τελέστηκαν, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην πλατεία Θέρμου της Νέας Σμύρνης, προσφορά του Συλλόγου Απανταχού Θερμίων Αθηνών «Θέρμιος Απόλλων». Παρόντες ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Ράπτης, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και...
01 Νοεμβρίου, 2021 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2021 - 15:15

Αποκαλυπτήρια προτομής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Νέα Σμύρνη

Διαδώστε:
Αποκαλυπτήρια προτομής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Νέα Σμύρνη

Με τη δέουσα επισημότητα τελέστηκαν, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην πλατεία Θέρμου της Νέας Σμύρνης, προσφορά του Συλλόγου Απανταχού Θερμίων Αθηνών «Θέρμιος Απόλλων».

Παρόντες ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Ράπτης, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων